Plecháčky a keramické hrnky v Sobotce 24. 8. 2024

Plecháčky a keramické hrnky na soboteckém jarmarku a festivalu řemesel

Léto... léto ještě nekončí a my jsme se rozhodli zapojit do tradičního soboteckého jarmarku a festivalu řemesel v Sobotce, kde představíme starou i novou kolekci plecháčků a keramických hrnků. Kdo na soboteckém jarmarku ještě nebyl, tak vězte, že tato událost je skvělou příležitostí pro milovníky jídla, pití, hudby, tradičního řemesla, ruční výroby a originálního designu. A naše mamka do Sobotky z Bousova jezdila na diskotéky a my tam máme rádi zmrzlinu, obuv na rohu, domácí potřeby tam bývaly skvělé a ta drogerie za rohem. Jojo, to byly časy.

Plecháčky v letním výprodeji

Nejen pro tuto příležitost jsme pro vás připravili speciální letní výprodej našich plecháčků ve velikosti 330ml. Plecháčky jsou skvělým doplňkem na cesty i na takovéto domácí žvýkání.
Každý plecháček je ručně zdobený a pečlivě vyrobený (to platí stále), takže se můžete spolehnout na jejich kvalitu a odolnost. Během jarmarku a festivalu budou tyto plecháčky dostupné za akční ceny, takže si nás určitě nenechte ujít.

Keramické hrnky s osobitým designem

Vedle plecháčků se můžete těšit také na široký výběr keramických hrnků. Klasikou jsou makronky a nebo hrníčky na ta nejmenší espressa. 

Přijďte nás pozdravit

Pokud máte rádi originální a kvalitní produkty, určitě se zastavte u našeho stánku na soboteckém jarmarku a festivalu řemesel v Sobotce. Přesněji nana náměstí Míru. Někde tam budem. A něco si u nás kupte, jo?

 

Snímek obrazovky 2024-08-16 v 12.21.06